28 Aralık 2010 Salı

kendine yolculuk? kendi kendine yolculuk?...

00:55
bir kaç saat sonra itibariyle başlayacak ve günlerce atılacak adımlar aslında her iki yolculuğa da ait olacak... bunca zamandır ihmal ettiğim kendime doğru ve üstüme üstüme gelen onca şeyden sonra her şeyi geride bırakıp bir başına çıkılan bir yolculuk bu.

herhangi bir beklenti olmadan, sadece "geride bırakmış" olmak üzere çıkılan ve beni olduğu kadar birçoğunuzu da heyecanlandıran keyifli bir serüven olacak. merakları gidermek, yediğimi içtiğimi ve gördüklerimi de paylaşmak üzere işte söz verdiğim blog da yayında :) elimden geldiğince her gün güncelleyerek ayrıntıları hepinizle paylaşıyor olacağım. hoş, bu durumda döndüğümde anlatacak bişey kalmayacak sanki. e o zamanda yediğim yemeklerden değil de meyvelerden, gezdiğim sokaklardan değil de hayallerden konuşuruz :P

bugün sonunda biraz heyecan, birazda tedirginlikle bavul toplandı. günler öncesinden hazırlanan listeden son kontroller yapıldı. kedilere göz kulak olması ricası ile anahtarlar teslim edildi (teşekkürler dilge!). sabah havaalanına gidiş planlandı. online check-in yapıldı. ve işte her şey hazır... sabaha havaalanından bildirmek üzere!

iyi geceler,
a

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder