13 Ocak 2011 Perşembe

kendime küçük, sürpriz hediyeler...

Bu seyahat sırasında emrivaki de olsa, hesapta olmayan küçük hediyeler aldım kendime...

- Pilleri ile 1 gün bile zor dayanan doğumgünü makinesi (kompakt fotograf makinesi) artık sabrımı zorlamaya başlayınca, Madrid hediyesi o oldu.

- Sanırım bir 10yıl benim idare etmiş olan bavulumun önce taşıma kolu İspanya’da, sonra da çekme kolu Roma’da miyadını doldurunca, Roma hediyesi bir yeni bavul oldu. Ancak sokak pazarından 20Euro’ya aldığım bu bavul önceki kadar vefalı çıkar mı pek emin değilim :)

- Roma’nın son saatlerinde sohbeti bir türlü bırakamayıp, sonra da aceleden tren istasyonuna nasıl gideceğini bilemeyince 3 dakika ile kaçan tren sonrasında alınan yeni bir bilet. Bunun neresi hediye diyenlere… 2.bilet hediye oldu diye bakmak ilkinin acısını hafifletiyor :P

- Yeni yıl kutlamalarında meydandaki hengamede kim vurduya gidip kaybolan çoook sevdiğim beremin ardından kafayı üşütmemek için Las Ramblas'dan alınan yeni bere...

- Madrid’de El Rastro’dan alınan Flamenko afişi ve Roma’dan alınan 2 küçük güzel fotograf. Flamenko afişi almamdaki nedeni, afişi ayrıca fotograflayıp paylaşarak göstereceğim size ;) Roma fotografları ise tam bir photoshop harikası. Sanırım geri döndüğümde değişen sadece ben olmayacağım, evimde de ufak tefek pek çok değişiklik olacak.

- Tabii sonunda yurtdışından kendi magnetimi kendim alıyor olmanın keyfiyle abartıp da aldığım bi sürü bi sürü magnet de var. Öncekilerin bir çoğuna çekmece yolu hazır artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder